Iti multumesc pentru ca ai ales sa te opresti, chiar si pentru cateva minute, din tumultul vietii cotidiene, si in casuta mea.

Pasesc pe acest drum necunoscut cu speranta si bucurie in suflet, ma predau vietii si imi dau voie sa visez.

Iti multumesc pentru ca esti alaturi de mine in aceasta noua etapa din viata mea.

Iti multumesc pentru toate intrebarile si observatiile care iti trec prin minte si mi le scrii. Cu mult drag si multa dedicare iti voi raspunde.

Si vreau sa mai stii ca, de fiecare data, voi fi foarte sincera cu tine si ori de cate ori voi simti nevoia sa ma documentez in plus pentru a-ti oferi solutii si raspunsuri corecte, o voi face. Si va fi din sufletpentru tine..

Ce-mi doresc eu de la tine? Rabdare si incredere..

Sunt o femeie pasionata de un stil de viata sanatos si echilibrat si nu vorbesc aici doar despre nutritie. Pasiunea pentru nutritie am descoperit-o odata cu nasterea fetitelor mele. Pe masura ce timpul a trecut, pasiunea a crescut in intensitate si nu a mai fost decat un singur pas pana la adoptarea completa a unui stil de viata sanatos. In prezent sunt vegetariana, gatesc cu pasiune, sunt indragostita de fetitele mele, de sanatate, de sport,…,de viata!

Imi doresc sa te inspir si pe tine sa indraznesti sa incerci! S-ar putea sa ramai surprins de cat de tare o sa-ti placa! Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu. Si eu ma dezvolt si invat, exact ca si tine. Fiecare zi pentru mine este o noua provocare.

Imi doresc cu tot sufletul sa fiu o sursa de inspiratie continua pentru tine.

Pretuieste viata!

Cu mult drag,

Luiza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *